Försökte rannsaka mig själv.

Jag har i några dagar nu försökt att skriva ett inlägg där jag liksom rannsakar mig själv. Rannsaka sig själv betyder väl att man ser över sina egna värderingar från ett objektivt perspektiv. Jag har vänt och vritt på mina värderingar. Jag har försökt gå på djupet och verkligen funderat på om det finns någon sanning i sånt som man genom åren på olika sätt  har fått veta att folk tycker om mig. Det behöver inte bara vara sånt som för mig kan kännas som negativt. Sånt som känns positivt har jag också funderat kring.
 
Om jag ska vara ärlig så har jag inte lyckats skriva ett inlägg där jag skriver om hur jag känner och ser på människors åsikter om mig. Jag klarar inte av det. Jag tänker ju ofta att folk får tycka vad dom vill. Jag ska leva mitt liv som jag vill ändå. Oavsett om jag bryr mig eller inte så kommer folk att ha åsikter om mig. Mycket kan vara väldigt snällt och få mig att må bra innobords. Andra saker som folk kan tycka och tänka om mig kan jag bli ledsen eller förbannad över. Det kan gör ont i hjärtat och sätta djupa sår . Oavsett hur jag känner mig, och oavsett vad andra gör mot mig eller  tycker om mig så har jag i alla fall inte klarat av att tänka kring allt detta. Jag har försökt, men jag får släppa blogginlägget om mina tankar om vad folk tycker och tänker om mig.
 
Om jag ändå ska tänka nånting kring detta så kanske det är så at jag är en person som kanske inte bryr mig så mycket om vad andra tycker och tänker om mig. Folk får tycka och tänka vad dom vill om mig. Jag gör vad jag vill och jag gör vad jag kan för att må bra, oavsett vad andra har för åsikter om mig.  Längre i mitt tänkade kring detta kommer jag inte. Om det är så att jag inte bryr mig så kanske det är bra. Eller så är det kanske så att jag borde bry mig mer. Jag vet inte och jag har inga svar. Jag kan inte ens tänka djupet kring frågan om vad jag tycker om sånt som andra tycker om mig.  Jag vet bara att jag vill må bra, och det är meningen med livet för mig.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE