Vecka 30

Ny vecka igen och förra veckan kan jag se tillbaka på som bra. Inte för mycket jobb och en superbra helg har det varit.
 
Nu är det sista arbetsveckan innan semestern. Snart behöver jag inte längta efter semster längre. Snart har jag semester istället, och jag komer inte att längta till att få börja jobba igen.
Denna veckan får man ju lön också. På onsdag är det för min del. Just nu får jag vara extremt noga med mina pengar. Jag vill verkligen spara den summan som jag tänkte från början att jag skulle spara. Jag ska fixa detta. Inget snack liksom.  Månad för månad ska jag klara att hålla den budget som jag har gjort för månaden. Jag fick verkligen tänka idag när jag var och handlade. Panta lite burkar behövde jag också göra.
Tänket jag har just nu är: Hur mycket pengar har jag att leva på idag och imorgon. Jag får vända och vrida lite, men jag kommer att klara att hålla min budget som jag hade planerat den från början. Jag handlar ju bara för precis så mycket som jag klarar av nu. 
Jag känner mig lite duktig som planerar mina inköp och håller budgeten stenhårt. Jag fixar det, utan att det känns jobbigt eller nånting.
 
På onsdag kommer som sagt lönen och då börjar jag om igen och gör en ny budget. Jag prioriterar då återigen att spara en viss summa pengar och sen får jag leva på de pengar jag har över. Det blir nog bra detta.
 
Ha en grym vecka!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE