Struntar i keps och solglasögon

Jag gjorde ett halvdant försök på en löprunda idag. Det kändes inte bra när jag var ute, men att jag genomförde ett löprunda är ju bättre än att strunta i det helt.
 
Jag har ibland keps eller solglasögon på mig när jag är ute och kör mina löprundor. Jag vill skydda mig lite mot solen, men jag har nu slutat använda det när jag är ute på¨en löprunda. Detta är mest i vägen och jag blir bara irriterad.
Jag gillar inte att ha keps på mig. Jag får för mig att det kliar mer i hårbotten när jag har keps på mig. Dessutom blir det lite äckligt blött i den när man börjar svettas.  Då är ju solglasögon ett alternativ som man skulle kunna köra på istället, men  svettas gör man ju, och det droppar ner på solglasögonen som fan när jag springer. Jag får ju hålla på med och torka av dom typ varje minut eller nåt liknade. Man kan ju strunta att solglasögonen har fått en massa stora svettdroppar på sig, men det blir ju bara irriterande när man inte ser ordentligt. Jag tar helt enkelt inte solglasögon eller keps på mig längre. Det funkar att springa  utan den skiten, även om solen skiner starkt på mig.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE