Han visar sin storhet på Ullevi.

Jag har varit i Göteborg och sett Håkan Hellström på Ullevi (lördag 29/7). Jag kan egentligen inte beskriva med ord hur bra jag tycker att Håkan Hellström är. Jag tror att man måste uppleva honom själv för att kanske förstå vilken otroligt bra artist han är. Den energi på scenen som han visar upp är bland det mäktigaste jag någonsin sett! 
 
 
Jag har många tankar kring allt jag upplevde på Ullevi i går och i natt. Jag kommer nog inte att kunna skriva ner så mycket om vad jag exakt tänker just nu. Jag behöver liksom tid att smälta allt. Men jag kan ju alla fall skriva om hur min lördag blev.
 
Jag gick upp ganska tidigt. Jag kände mig lite rastlös. Jag tänke hela tiden på att jag inte kan vara hemma eftersom det är Håkan på Ullevi, ta dig ner  nu liksom. Jag ville ta mig ner till Göteborg i god tid. Slippa stressa. Man känner sig ju lugnare om man har gott om tid. Jag hade ju dessutom en sittplatsbiljett och då är det ju inte frågan om att man behöver köa för att få en bra plats eller nåt. Man har ju den platsen som står på biljetten, oavsett när man går in på arenan.
Jag tog mig i alla fall ner till Göteborg  i god tid. Det var mycket folk  på tåget så när jag befann mig på tåget så kan man ju säga att jag hade en "ståplatsbiljett". Väl nere i Göteborg så tog jag mig ganska omgående bort mot Ullevi. Jag var där på tog för tidigt. Det ångrar jag lite nu. Jag blev sittande utanför Ullevi ett bra tag och den väntan på att man ska bli inläppt är inte värd att vänta på utanför. Jag hade kunnat gjort något annat i Göteborg istället och sen lagom till insläppet så kunde jag ha börjat gå bort mot Ullevi. Men nu gjorde jag inte det utan det blev en lång väntan utanför istället, helt i onödan känns det som nu efteråt.
 
Väl inne på arenan så blev jag väl sittande typ i 4 timmar innan Håkan visade sig. Jag drack någon bers och käkade popcorn, samtidigt som man hela tiden såg hur "planen" fylldes på med mer och mer och ännu mer folk. 
 
När sen Håkan körde igång så försökte jag mest bara luta mig tillbaka och njuta av vad jag såg och hörde. Jag ville verklugen ha en avspänd kväll och verkligen lyssna på musik. Jag ville liskom släppa det där med att ta bilder och filma, men lite grejade jag med sånt också. Man vill ju ändå föreviga detta magiska som jag nu fick uppleva på plats i Göteborg och på Ullevi.
 Jag gillade detta jättemycket. Det var något magiskt med att få se Håkan Hellström live på Ullevi. Sen finns det mycket jag ångrar, både när det gäller mina förberdelser inför denna kväll, men även sånt jag gjorde under kvällen igår. Jag hade kunnat "maxa" min upplevsle betydligt mer och jag bara hade varit bättre på att planera detta innan, plus funderat lite tidigare under lördagen på hur jag skulle lägga upp dagen innan jag åkte till Göteborg. Jag känner att jag kunde ha gjort detta bättre.
 
Detta kommer jag alla gånger att  ska skriva mer om framöver. Jag måste bara hinna tänka lite mer först.
Jag behöver tid. Jag vill verkligen gå igenom mina tankar kring detta. jag vill tänka på allt kring vad jag känner och tänker kring allt jag har fått uppleva denna helgen.  Jag lärde mig så mycket som jag inte vill tappa bort. Jag vill dra nytta av vad jag lärde mig, och därför känner jag att jag vill skriva mer och tänka mer. För då kommer jag också ihåg, glömmer mindre. Jag kom till massor av insikter efter detta. Dessutom fattde jag nu vilken makalöst stor artist Håkan Hellström egentligen är. Jag har väl fattat det förut också, men jag har ändå inte förstått det. Hur jag får ihop den tanken får jag tänka på ett tag till, som jag kommer att få göra med mycket annat också framöver. Tack Håkan för allt du gav mig ochtusentals andra denna helg. Tusen tack!!
 
 
Som sagt: Jag har mer tankar och dom ska jag skriva ner i mer blogginlägg framöver, men nu vill  jag bara sova.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE