Jag hoppas att 2018 blir ett roligt år.

 Nu är det bara några få dagar kvar av 2017. Det känns bra att det snart kommer ett nytt år. När det blir ett nytt år så känner jag ofta att jag på ett naturligt sätt kan ändra på väldigt mycket. Sånt som inte har varit bra med 2017 tänker jag att jag borde kunna göra bättre under 2018. Jag känner att jag har gjort massor av fel under detta året. Kanske känns felen extra jobbiga för mig eftersom jag tror att jag har en ganska dålig självkänsla. Samtidigt tror jag att jag lätt kan lära mig av många misstag som jag har gjort. Jag kommer att göra fler misstag även i framtiden, men förhoppningsvis gör jag inte om så många av de misstag som jag känner att jag har gjort i år. Sen tror jag ändå stenhårt på att man måste våga göra fel för att man i slutändan ska lyckas göra rätt. För varje fel som man känner att man gör så lär man sig ju säkert något på det, och när man sen hamnar i en liknade sitution igen där man då vet mer vad som är fel så kommer man ju närmare det där med att göra rätt. Har man gjort massor av fel så har man ju snart inget annat att välja på än det som är rätt. Om man lär sig av misstagen och inte gör om dom, då blir det ju logiskt sett rätt i slutändan. Det gäller bara att våga göra fel. 
 
 Jag har haft en ganska jobbig höst och vinter. Jag kände under hösten att jag hade grejat för mycket och gjort för mycket saker under våren och sommaren. Dessutom avled mamma i slutet av sommaren och det hade nog en väldigt stor betydelse för att jag sen under hösten mådde väldigt dåligt. När jag kände mig som mest nere och ledsen så ångrade jag att jag inte hade gjort som jag sa redan i våras att jag skulle göra. Jag hade ju sagt till mig själv att jag skulle "tagga" ner under sommaren, men det var något som inte hände. Jag bara blåste på och sen hände ju det som jag vet alltid händer, kroppen säger ifrån och sen orkar man bara inte mer. 
 
Under denna vintern har jag varit mycket sjuk. Det började med något som bara trodde var en liten förkylning. Jag hade lite ont i halsen också, men jag tänkte hela tiden att detta snart går över som det typ alltid gör. Det är ju liksom inget konstigt med att man känner sig lite förkyld, hostig och får ont i halsen i november eller december. Men detta släppte inte. När jag sen kände att jag i samband med hostan också fick svårt och andas då blev jag på allvar rädd. Nu har det ju visat sig att det inte var så farligt, men det var ändå väldigt obehagligt när man typ känner att man inte får luft så fort man börjar hosta. Nu känner mig väldigt mycket bättre. Jag kan få nån hostattack ibland och då kan jag känna av att jag får problem att andas. Men allt är väldigt mycket bättre och det känns ju som detta med hostan och problemen med att andas kommer att släppa. Det är ju också vad alla läkare som ajg har pratat med har sagt att det ska göra.
 
Man får väl se vad 2018 blir för ett år. Jag har inte så mycket planerat just nu. Det känns skönt. Jag har tänkt att jag till nästa år i alla fall ska börja titta på vad de finns för möjligheter att faktiskt få gjort sånt som jag mest går runt och tänker på att jag vill göra. Jag har redan nu satt upp lite olika delmål med min ekonomi. De finns lite olika grejer som jag redan nu tänker att jag vill spara ihop pengar till. Jag kan se att jag lätt ska kunna fixa alla de mål jag har med min ekonomi nästa år. Dessutom har jag ju under de senaste två veckorna bränt över 50 000 kr. Om jag nu klarar av att bränna så mycket av mina sparpengar på så kort tid, då borde jag ju logist sett kunna vända på "steken" och spara ihop en hel del pengar igen.
 
Annars får man väl se lite vad 2018 har att erbjuda mig. Eller ska man säga: Vad har jag att erbjuda 2018? Jag hoppas som sagt att jag har lärt mig mycket av alla de fel jag har gjort under detta året. Jag hoppas att jag mår betydligt bättre under 2018 än vad jag har gjort under 2017. Jag hoppas att jag om ett år kan se tillbaka på 2018 och säga att det har varit ett roligt år. Jag kan säga redan nu att det kommer att bli ett spännade år, men jag vet inte hur det kommer att bli för mig. Jag har mina problem, styrkor och svagheter. Jag får jag göra vad jag kan för att 2018 ska bli ett bra och roligt år för mig.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE