Nyårsafton.

 I dag är det nyårsafton. Bara denna dagen kvar av år 2017 och på min blogg under dagen kommer ni att kunna läsa lite om vad jag har gjort under år 2017. Dessutom blir det välnågon inlägg som handlar om hur jag upplever att detta året har varit för mig. Vad har jag lärt mig av 2017? Vad har varit bra och vad har varit dåligt? Jag kommer också att fundera över nästa år i kommande inlägg under denna nyårsafton. Vad vill jag göra 2018?
 
Om jag ska tänka tillbaka på detta året så har det varit väldigt blandat. Jag har haft stunder då jag har varit väldigt glad, men sen har den glädjen jag har känt snabbt kunnat förvandlas till att jag blir väldigt ledsen. Jag har under året träffat mycket spännade och roliga människor. Några personer som jag på många sätt beundrar och ser upp till har jag under detta året fått träffa. Dessutom har jag träffat mycket roliga och coola människor som jag sen innan jag träffade dom inte kände eller ens kände till överhuvudtaget. Jag har också stött på personer som jag har hamnat i olika konflikter med. Jag har återigen fått uppleva hur det känns att bli sviken eller få väldigt hård kritik för saker jag väljer att göra, eller inte göra.
 
Jag har under året bränt en hel del pengar på nöjen, men jag har också tjänat bra med pengar. När det gäller pengar "IN" under detta året så kan jag inte vara något annat än nöjd. Det har gått sjukt bra. Sen är ju allting relativt beroende på vad man jämför med. Men om jag utgår från mig själv och hur mycket pengar jag har tjänat andra år så har detta året varit bra.
 
Det känns som detta året har varit en blandning av framgång och motgång. Jag har haft stunder då jag har känt att jag har var högst upp på toppen, men också stunder där jag tycker att jag har varit längst ner i skiten. Året har varit som en jävla berg- och dalbana. Det har gått fort, och det har gått upp och ner och svängt som fan och ibland har man bara fått hänga med på vad som händer. Efteråt har man funderat på vad det var som egentligen hände.
 
Min mamma avled i augusti och begravningen var i september. Min brorsa och hans flickvän fick en liten flicka i oktober och den 3 december åkte jag till Falkenberg eftersom det då vardags dop för lilla Stella. Jag var på konserter som jag egentligen inte hade tänkt att åka på, men det blev så i alla fall. Jag besökte Stockholm 4 gånger och jag varit i Göteborg säkert ett tiotal gånger bara i år. Mycket av allt de där blev för mycket för mig.
 
.Jag gör mina fel och jag har mina svagheter, men de finns också mycket som jag är bra på som jag ser som styrkor.  Mitt liv är inte perfekt och det kommer det aldrig att bli. Jag som person är heller inte perfekt och det är ingen annan heller. Jag är glad för väldigt mycket som jag har i mitt liv, och jag försöker att vara glad över det lilla jag har, istället för att vara ledsen över sånt som jag inte har. Jag vet att jag även i framtiden kommer att bli sviken, känna mig orättvist behadlad och jag kommer med största säkerhet också bli anklagad för saker som jag anser att jag inte har gjort. Jag hoppas ändå just nu att 2018 blir ett roligt och bra år för mig. Ska jag samanfatta 2017 så var det nog ett år som var som en berg- och dalbana för mig.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE