Man tutar och kör.

Tuta och kör, det är mitt jobb. Om man kort ska beskriva vad jag jobbar med så kan man väl säga så.
 
Jag har jobbat på under året. Jag har inte varit mycket sjukskriven. Schemat jag har haft har känts bra. Jag har fått köra mycket ute på Vänersnäs och det gillar jag. Vänersnäs är bästa linjen. Jag har egentligen inget minne av att något med detta året har varit jobbigt när det gäller just arbetet med busskörningen.
 
Under 2018 hoppas jag att jag kan jobba på igen. Jag trivs bra med mitt jobb och jag har sen länge insett att jag har det bra på många sätt när det gäller min arbetsitutaion. Bara det att jag bor så nära jobbet och kan gå hem på min rast känns ju som en förmån. Att jag bor på gångavstånd från jobbet gör ju också att jag inte behöver äga någon bil. Bilar har man ofta många problem med. Kstar som fan kan dom göra också. Jag är av åsikten att kan man klara sig bra utan bil så behöver man ingen ha. Man kan ju åka buss (:
 
Just nu tänker jag bara att jag ska fortsätta jobba på med "tuta och kör" som är mitt yrke. Jag har inga andra planer, utan jag jobbar förmodligen på med busskörningen under 2018 också. Sen vet man ju aldrig hur framtiden och livet blir. Jag tänker ibland att jag kanske ska sluta med busskörningen och försöka hitta något annat jobb Det är ju inte fel att drömma i alla fall. Men samtidigt som jag drömmer om något annat så tänker jag också på att jag har det väldigt bra som jag har det just nu. Det är inte lätt för mig att få det bättre...det har jag insett sedan länge. Därför jobbar jag på med busskörningen. Detta är ett bra jobb på många sätt. Får jag bara vara frisk så är det nog inte mycket som kan hindra mig från att bara jobba på med busskörningen.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE