Lördag - Söndag

LÖRDAG
 Mådde ganska dåligt. Fick några hostattacker och sen kom det där att jag har svårt att andas i några sekunder. Det är jobbigt att detta aldrig helt vill släppa. Jag har ju haft det så länge nu. Jag hoppas det släpper ordentligt snart. Det är jobbigt och gå runt med vetskapen om att om jag börjar hosta så tappar jag samtidigt andan. Det är så det känns i alla fall.
 
Det var ju alla fall skönt att få vara ledig. Jag fick gjort ganska mycket under lördagen, fast jag orkar bara göra lite åt gången hela tiden. Jag grejar lite..och sen måste jag vila innan jag orkar fotsätta lite till. Jag förmodar att jag blir trött ganska fort för att jag känner mig lite sjuk och dålig.
 
Jag fick skrivit en hel del texter. Jag har några blogginlägg (jag vet inte exakt hur många) som jag vill få skrivit klart och publicerade innan detta året är slut. Det vore dåligt och jag inte fixade alla dom som jag går och tänker på just nu att jag vill skriva ner och publicera. Under kvällen i går fick jag skrivit en hel del. Det kändes skönt.
 
Det blev en lugn hemmakväll i går. Jag orkar ju inte göra så mycket just nu. Det enda rätta är bara att vara hemma, ta det lugnt och greja så mycket som jag orkar. Jag tänker ibland att jag vill göra mer än vad jag gör, men jag inser att det bästa är att bara göra det som känns mest rätt just nu. Det som känns mest rätt att göra är ju kanske inte alltid vad man helst skulle vilja göra, men jag tror att gör jag det som känns mest rätt för mig så ångrar jag mig inte, eller mår dåligt över att jag gjorde något annat.
 
 
 
 
SÖNDAG
 Har sovit dåligt i natt. Fick ett hostanfall och direkt efter det så kändes det som jag inte fick någon luft. I morse var uppe ganska tidigt. Jag hade tvättstugan på morgonen. Medans maskinerna i tvättstugan gick för fullt så satte jag mig vid datorn och fortsatte skriva på mina blogginlägg som jag tänker att jag vill få klart innan detta året är slut. Jag skrev klart många blogginlägg under förmiddagen. Under förmiddagen fick jag också gjort en hel del annat. Jag fick städat, tvättat och handlat. När jag inte grejade med något av de där så skrev jag på mina blogginlägg som jag har tänkt på länge att jag ska skriva ner.
 
 
När det sen hade bliviteftermiddag så fixade jag lite med min mat och sen fortsatte jag att skriva några blogginlägg till. Jag blev i dag klar med alla dom blogginlägg som jag har tänkt att publicera dom kommade dagarna och veckorna som är kvar av 2017. Det kändes bra. Jag grejade väl med lite annat också. Tittar man sig omkring från där man sitter eller står så kan man alltid komma på något som man vill få fixat. Jag har varit lite som en maskin i dag. Jag har liksom grejat med något hela dagen, från tidigt på morgonen fran till exakt nu.
 
Hoppas jag kan sova gott i natt. Det lär jag behöva med tanke på hur jag har det med jobb och annat nästa vecka.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE