Jag har gjort en polisanmälan.

Ibland går folk över den där gränsen där jag bara tycker att nu är det inte ok längre. Jag får ta en del skit och jag kan känna att mycket skit kan man ta och mycket skit får man acceptera, men inte vad som helst.
 
Under eftermiddagens arbete så var det en man som sa till mig att han skulle döda mig. Det var egentligen inte mer änn så, men det räcker för att jag ska agera med full kraft. Nu under kvällen ringde jag polisen på 114 14 och gjorde en polisanmälan om hot mot tjänsteman. Med tanke på hur mannen såg ut och hur han betedde sig före, under och efter hotet av mig  är jag övertygad om att han är känd av polisen sen tidigare. Dessutom finns det ju bevakningskamera i bussen så jag är ganska säker på att polisen i alla fall ganska tidigt in i utredningen kommer att veta vem mannen är. Brottet faller ju under allmänt åtal så min anmälan kommer inte bara att läggas ner direkt. Polis och åklagare måste utreda brottet. Nånting kommer att göras och gissar jag så kommer man först och främst att begära ut filmen från bevakningskameran i bussen.
 
 Det är inte första gången jag gör en polisanmälan mot någon som har hotat mig. Det lär inte bli sista gången heller. Nu ska jag sova och i morgon tar man nya tag på jobbet. Om ni undrar hur jag mår så kan jag säga att jag  mår jag bra.
 





Anonym
12 December, kl. 14:09 | Blogg;

Helt rätt att anmäla Danne, sådana där galningar måste vi ha bort från gatorna.

Skönt att höra att du mår bra efter omständigheterna!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE