Vad gör man ikväll då?

Jag sitter här och slappar. Konstigt att jag klarar av att göra det för jag har både radion och TV.n på samtidigt. Man blir lite snurrig när man hör två olika röster som pratar drar väderprognosen samtidigt. På TV:n kollar jag annars en gammal Beck-film, med avbrott för reklam, nyheter, väder och sporten. På radion lyssnar jag på Karlavagnen och ikväll är det roliga och fina Nour El Refai som jag måste erkänna att jag kan vara lite kär i. Jag hade nog inte lyssnat ikväll om det inte hade varit för Nour. Lite knäpp är man väl. Man kan ju inte se den som pratar i radion och programmet (Karlavagnen) som pågår den kanalen som jag lyssnar på är väl inte ett "favvoprogram" för mig. Man man slappar och lyssnar på detta ikväll i alla fall.
 
 
Kvällens ämne i Karlavagnen handlar om att bli vuxen. Jag tänker ofta att det är något jag aldrig vill bli. När någon säger till mig att jag måste växa upp så tänker jag alltid att är det något jag aldrig ska göra så är det väl att bli sådär tråkigt vuxen. Och när är man vuxen och när är man inte vuxen? Jag tänker inte lägga ner någon tid på att fundera på hur vuxen jag är.  Skiter väl i vilket liksom.
 
Vad gör man annars då?
 
Jag skriver på min självbiografi. Nu handlar det mycket om pingisen igen. Det känns lite fånigt av mig och ta upp mycket av sånt som jag idag egentligen inte bryr mig så mycket om. Saker som hände på den tiden, och hur jag kände kring allt då jag höll på med pingisen som mest skulle jag ju aldrig bry mig om idag, om jag typ är med om liknade saker nu eller i framtiden. Men en självbiografi handlar ju mycket om hur saker och ting har varit och vad man kände då. Jag får väl skriva på bara och förklara varje berättelse med att idag skulle jag inte bry mig, men det gjorde jag då. Eller så skiter man i det och bara skriver på liksom.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE