Tisdag

 
 
Har blivit klar nu med att lägga in bilderna som jag tog i helgen till min självbiografi. Alla berättelser som hittils har hunnit skriva är nu så gott som färdiga helt och hållet. Det kan naturligtvis vara lite "småfix" kvar. Men i det stora hela så kan man säga att jag är färdig med det jag har hunnit skriva.
 
Det blev ett lite pusslande med bilder och texter. Ibland fick jag ändra i texterna för att det skulle stämma med bilderna. Till vissa berättelser struntade jag i att lägga in bilder, fast jag hade tänkt det från början. När jag satt och titta på vad jag hade skrivit och vad jag hade för bilder så kände jag inte att bilderna riktigt passade bra ihop med texten som jag tidigare har skrivit.
 
Nu har kan jag bara fortsätta med att författa ihop nya berättelser. I fortsättning kan jag ju lägga in bilder efter hand som jag skriver. Det blir säkert mycket lättare att jobba på med självbiografin nu när jag både kan skriva och samtidigt lägga in de bilder jag vill ha.
 
Vad har annars hänt idag!
 
Jag har fått biljettter till en grej som jag ska åka på om ca 2 månader. Jasg tror det kan bli kul fast just nu känner jag inte för att åka. Men det kan ju vara så att man vill hitta på något kul om ca 2 månader, och då har jag ju biljetter till en rätt cool grej. Vi får se hur det blir.
 
 
Jag har ju också njutit av en måltid idag.
 
Cola med is..
 
 Köttbullar med mos, brunsås och lingon..
 
.
Glass med chokladsås..
 
Ha en trevlig dag!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE