Måndag är det ju idag

Jag har fått fundera lite idag på om det är måndag eller tisdag. När man har semester så snurrar det liksom mer i huvudet och sen vet man knappt nånting än det man faktiskt gör för stunden.
 
Måndag är det ju idag och jag har fortfarande väldigt ont, framförallt på två ställen under bröstkorgen. Ryggen tror jag känns lite bättre nu, men löprundor är bara att glömma idag också. Jag skulle inte ens kunna köra ett pingispass just nu. Jag provade precis att göra några av de rörelser som jag vet att jag alltid gör när jag lirar pingis, men det gjorde ju så ont så hade jag varit igång med pingisen nu så hade det ju bara varit och glömma.
 
Jag har ju som jag skrev igår funderat i 2 dar på en berättelse som jag vil få färdig i min självbiografi. Jag har inte börjat skriva den än för jag vet inte hur jag ska börja för att sen få ihop den på ett begripligt sätt. Nu under morgonen har jag fortsatt att fundera på detta och jag tror att jag vet nu hur jag ska börja och vad jag ska skriva. Grejen är bara att det tar nog lika lång tid att skriva denna berättelse som det nu har tagit att fundera fram hur jag ska skriva den. Jag kanske kan fixa den idag om jag sitter här hela denna måndagen. Jag vill väldigt gärna bli färdig så jag kommer vidare liksom. Men det är ju fint väder ute och .... man vill kanske göra något annat då. Man kanske kan gå ut och sätta sig och skriva??
 
 
 Ha en trevlig dag!
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE