Life isn't about.. Life is about...

Jag sitter här och funderar över allt möjligt. Jag tänker tex på olika uppfinningar. Typ sånt som någon borde komma på, men vad jag vet inte har kommit på än. Kanske finns det redan,det är kanske bara är så att jag inte vet om det.
 
En grej som jag tycker att man borde ha kommit på år 2016 det är hur vattenrör under hanfat på toaletten, eller vattenrören under diskbänken i köket  inte ska bli fulla med äckligt skit. Jag tycker inte att jag år 2016 ska behöva plocka ut en hel jävla rörkonstrukion i plast och  göra rent den med en trasa. Jag vet att det sen länge har funnits en typ av smal slang som man kan köpa. Med hjälp av vattentryck i den slangen ska man sen kunna göra rent i rören, utan att man ska behöva skruva av dom och så. Jag vet inte hur bra det där med vattentrycket funkar, men det är något som finns i alla fall.
 
Jag kände ändå såhär idag när jag i förmiddags fick slita med att göra rent mina rör i köket:  Varför ska man behöva göra detta skitjobb  år 2016. Mitt kök är typ bara 1,5 år gammalt och bara det borde göra att jag ska slippa pilla i gammalt äckligt skit som har fastnat i rören. I mitt gamla kök behövde jag aldrig skruva av några rör. Rören var gamla, men vattnet rann då alltid ner utan några som helst problem. Nu är det ju inte så farligt att jag fick slita lite med detta. Det är ju inte svårt och arbetet med att göra rent rören och städa upp efteråt tog väl inte mer än max 2 timmar. Men jag tycker ändå att när det är  år 2016 så borde det  väl finnas någon typ av självrengörande rör. Typ rör med någon form av vatten eller lufttryck som spolar ut all skit automatiskt, innan skiten hinner lägga sig i rören och slamma igen diskhorn.  Att ingen har kommit på något sånt än tycker jag är märkligt.
 
En annan uppfining som jag skule vilja att någon kom på snarast det är ett sätt att få bort skitlukt från toaletten direkt efter att någon har varit där inne och skitit. Vissa personer är ju också "genomruttna" och då luktar det ju därefter också. Efter vissa personer (som jag inte tänker namnge här) så kan det ju lukta både gammal bebisblöja eller ren skit, som om man hade lagt en bajskorv på golvet istället för i toalettstolen. Jag kan ibland tänka att en fördel med att bo ensam som jag gör det är att jag faktiskt får ha toaletten för mig själv. Det är ju inte alltid så roligt och gå in efter att någon annan har varit där strax innan jag ska gå in.
 
Jag skulle vilja att någon uppfinner någon typ av apparat som man kan starta på toaletten, och som typ tar bort lukten som blir när någon har varit inne och skitit (lagt en kabel) Det borde ju vara någon som har kommit på något som tar bort skitlukt snabbt på toan. Alla männsikor går ju på toaletten, och alla människor har väl någon gång gått in efter en annan människa och känt att man inte kan andas utan istället håller man på att kvävas. Någon uppfinnare i världen måste väl ha klurat på en lösning och försökt bygga någon form av apparat som tar bortt skitlukt på toan fort som fan.  Sen är ju frågan vart lukten ska ta vägen om den nu försviner snabbt från min toalett? Grannen blir nog inte så glad om det tex skulle börja osa skit lukt i hans kök tex. Så det kanske inte är så lätt att lösa dom där problem med skit och sånt. Någonstans ska ju skiten ta vägen också, när man vill att den ska förvinna från nånting.
 
 Annars då?
 
Allt är väl som vanligt skulle jag vilja säga. Jag har fortfrande en liten känning i ryggen och jag har dessutom fortfrande ont på 2 ställen under min bröstkorg. Men allt har blivit mycket bättre så och då borde den smärta jag känner snart var borta. Bara jag inte bär mig dumt åt igen liksom. Att jag har fått så ont som jag har beror på att jag för lite drygt en vecka sedan lyfte en för tung låda. Det knaka liksom till lite här och där, men allt är nu som sagt mycket bättre.
 
Idag hade jag tänkt ta mig till Göteborg. Jag skulle träffa min kompis Karin som är på ett kort besök hemma i Sverige. Hon ville träffas någonstans i Göteborg och berätta om alla galenskaper som hon har varit med om i New York det senaste halvåret. Hon bor där under större delen av året, men åker till Sverige ibland och kollar läget. Det var meningen att jag skulle åka, men hon fick förhinder  så hon sa när hon ringde mig tidigare idag att hon kommer till mig istället någon gång i denna veckan. Sen drar hon väl bort från Sverige igen och i bästa fall så får jag träffa henne runt jul nästa gång. Nästa år gissar jag att hon kommer att bo i Paris, om hon inte tänker flytta hem till Sverige igen.
 
Det har blivit en del skrivande på självbiografin idag också. Lite segt har det varit att skriva och jag har inte fått gjort så mycket idag som jag hade hoppats. Det går liksom inte heller att bara leverera grymt bra och mycket skrivande varje dag. Jag är ju ingen maskin. Jag behöver ju stanna upp, pausa, tänka efter och vila också. Men jag kan i alla fall nu känna att när jag väl sitter och skriver på självbiografin så är jag mycket bättre på att formulera mig och  jag kan få gjort mycket mer nu på kortare tid än vad jag fick för tex några månader sedan.
 
 
 





Anonym
07 July, kl. 12:27 | Blogg;

Hej! Dejtar du nån just nu?

Svar: Nej det gör jag inte :)
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE