Jag frågar nästan aldrig.

Jag tänkte på en sak när jag var i mataffären tidigare idag. Jag frågar nästan aldrig personalen som jobbar där om nånting.
 
 
 
Jag kan ibland gå och leta efter en vara ganska länge. För att hitta den kan det ju ibland vara lättare att fråga någon som förmodligen vet direkt var den varan jag letar efter finns, typ dom som jobbar i affären som jag befinner mig i. Men jag vill helst inte göra det. Varför liksom? 
 
1 Jag kan tänka mig att personalen under en arbetsdag får så mycket frågor från kunder ändå så jag känner att jag inte vill besvära med typ en fråga till.
 
2. Varan jag letar efter kanske finns mitt framför näsan på mig och då känns det dumt att man har frågat.
 
3 Varan kanske ändå är slut och då känns det onödigt att man har frågat.
 
4 Ibland får jag för mig att det kan gå snabbare att leta upp det man söker själv än att hitta någon att fråga. Oftast är det ju tvärtom, men jag har samtidigt sällan bråttom när jag är i mataffären för att handla.
 
5 Jag är en blyg person och därför frågar jag gärna inte.
 
 Är det fel av mig att inte våga fråga mer. Spelar det någon roll liksom? Det är i alla fall ingen stor grej som påverkar mitt liv så mycket att jag kanske hellre är tyst än vågar fråga när jag är i mataffären och handlar. Fast ibland kanske man borde göra det istället för att man blir arg över att man inte hittar det man letar efter. Fast om varan är slut så spelar det ju ingen roll att man har frågat liksom.
 
 





Jag Heter Björn
07 July, kl. 20:04 | Blogg;

hej dannebloggen !! haha ja jag slutade tidigare i dag för de va inte så mycket kvar på jobbet o ja åkte till affärn här vid rud en ica affär. ville testa mac n cheece som typ alla mitt jobba kompisar pratar om o vågade heller inte fråga på ica . typ av samma anledning att dom ska tycka att ja är blind eller så det slutade med att ja köpte makaroner bara för det var pinsamt att inte handla nåt när ja hade tänkt äta mac n cheecen o då tänkte ja att makaronerna går lika bra haha hade inte ostpulvrena hemma heller. bli nog korven till.
är det en stor affär där du bor ? nu för tiden tycker ja att alla affärer är så stora om en jämnför med förr då bara nån affär per stad var stor.

ha det bäst på semestern din!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE