Skriver och skriver ...

 Dagarna på semstern går vidare. Snart har man haft en vecka och jag sitter mest och skriver eller tänker på min självbiografi. Självbiografin ska bara bli klar innan året är slut. Det har jag verkligen bestämt mig för!!
 
Jag gick tillbaka lite idag och läste några gamla inlägg på min blogg och jag har sett att jag visst  nämnde redan år 2014 att jag hade skrivit och tänkt lite på min självbiografi. Sen vet jag att jag inför året 2015 skrev att jag skulle skriva mycket på min självbiografi under 2015. Det blev inte så, men mitt nyårslöfte inför detta året är ju att jag ska bli klar innan januari 2017. Mitt fokus ligger nästan 100% på skrivandet nu. Lite annat tänker man på också, men självbiografin är något som jag verkligen vill lyckas med att fixa på det sätt  som jag har tänkt mig.
 
 
Annars är det mycket slappa nu dessa helt lediga dagar. Jag sover ganska mycket, kollar en del på film och gör lite vardagliga saker.  Jag känner att det är skönt att vara helt ledig och man vill inte tillbaka till jobbet just nu i alla fall. Man har sköna avspända dagar och kvällarna och nätterna känns inte helt fel dom heller.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE