Söndag- Tredje advent.

 Har haft en lugn dag så här långt. Jag känner mig ganska trött idag också. Jag grejade mycket igår och nu säge väl min kropp liksom ifrån lite. Den säger väl typ: Ta det lite lugnare idag annars går det åt helvete. Det känns lite så idag. Men jag har haft en bra söndag. Jag känner mig nöjd och glad eftersom jag redan nu har fixat och fått klart ganska mycket av sånt som jag nu bara har att vänta in datumen på, sen får jag uppleva massor.Mycket av allt sånt är redan nu klart och jag har mer grejer på gång. Det känns coolt, så även om jag känner mig lite trött och tom så känns det ändå nånstans bra idag.
 
 
I morse var jag ute på en promenad. Det blev ca 5 km. Jag var som sgat lite trött och seg, men en promenadrunda känns aldrig fel att genomföra i alla fall. Jag behöver ju inte stressa för jag är ju ledig och det enda jag vill hinna med idag det är att tvätta upp lite kläder. Jag har en tid i tvättstugan klockan 17:00. Annars köänner jag ijte att jag behöver göra någonting idag. När man har det så lugnt då känns det bra att vara ute och promenera en dag som denna.
 
 När jag var ute och promenerade i morse så lyssnade jag på en dokumentär som handlade polismorden i Malexander.
 
Jag har också hunnit med att äta gott idag. Det blev en middag på Koppargrillen. Jag tog en pepparstek med pommes.
 
 Jag kommer väl att skriva lite självbiogrfi idag också, men jag tar det lugnt. Det blir mycket slappa och bara sitta här hemma och mysa och ha det bra. Jag vill ha det bra nu och få det bra sen. Så blir det också, och det känns bara jäkligt bra just nu.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE