Pendlar mellan glädje och gråt.

 Lite jobbig dag igår. Jag tänker då rent mentalt för mig själv. I förrgår var jag väldigt glad och jag kände att de mesta av allt jag grejade med bara flöt på och jag hde hur mycket energi som helst kändes det som. När jag kände så i förrgår så gjorde jag det där misstaget att jag kämpar och kör för hårt. Det finns ju alltid en gräns på hur mycket man orkar, sen säger kroppen ifrån. Att allt kändes bra i måndags, men igår slog det liksom tillbaka på mig.

Det kom bara över mig att jag kanske grejar för mycket. Jag kör skiten ur mig. Jag pendlar hela tiden mellan att jag är otroligt glad och sen kommer jag på att något inte kommer att bli som jag vill och då börjar jag gråta. Sen kanske kjag löser något rätt bra ändå och då är det som en sten släpper från axlarna och man vet inte om man ska känna sig glad, eller bara dum som kunde göra något så jävla fel. Att jag känner som jag gör och pendlar så mycket fram och tillbaka det beror säkert på att jag grejar mycket med väldigt många olika saker. Sen ska man ju jobba med busskörningen också. Det känns inte så tufft, men man ska ju ändå köra sina 8 timmar och det kan ibland hända saker som gör att man för en kort stund får jobba rätt hårt med busskörningen också. Det som är bra är att när jag väl har bytt om till jobbuniformen så tänker jag bara på vad jag har att göra på jobbet. Jag har inte en tanke på allt grejande (som just nu känns för mycket) när det är dags för busskörning.
 
 
Polisen?
Mentalt jobbigt.
skön ny iphone
Musikhjälpen
 
En sak som jag funderade mycket på mot slutet av arbetspasset igår det var vad polisen hade för sig i stan. Dom stod runt om i stan med polisbilar på lite udda platser. Platser där man normalt inte ser att bilar överhuvudtaget ställer sig. Man blev ju nyfiken på vad alla dessa polisbilar som jag såg ute gjorde. Det var ganska sent på kvällen och dom tre eller fyra som jag såg under typ en timme  såg ut att vara ute i samma syfte. Jag blev nyfiken liksom, men man vet ju inte vad dom hade fått för uppdrag. Jag hade velat veta mer, men jag fick gå hem i natten helt ovetande.
 
 
 
Jag köpte en ny telefon igår. En Iphone 7. Skönt at bli av med min nu gamla trasiga Iphone 6
 
Jag är jättenöjd med min nya telefon. Skön hemknapp och trycka på. Det var lite jobbigt att komma igång med den nya telefonen bara. Man vill ju tex få in alla appar som jag använder dagligen. Det är ju inte svårt att fixa det, men man får ju hålla på och logga in med alla möjliga lösenord. Men nu när jag har ordning och en annan ny kod och funktion på min nya fina telefon. 
 
 
När jag kom hem från jobbet igår så satte jag mkg i massagestolen och kollade på Musikhjäpen. När det är Musikhjäpen-veckan varje år så har jag typ radion eller teven på hela dagen och hela natten, om jag bara är vaken. Musikhjälpen tycker jag är en av varje års höjdpunkt. I LOVE MUSIKHJÄLPEN.
 
 
 
Idag är det nya tag som gäller. Jag har jobb i eftermiddag och ikväll. Nu blir det mer grejande med allt möjligt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE