Torsdag ❤️

 
 
 Underbart med en solig och för mig ledig dag! Jag har fått gjort ganska mycket på väldigt kort tid. Saker man tidigare har skjutit framför sig tog jag tag denna torsdag. Det är ju bara att ta sig ut på stan och göra sina ärenden liksom. Det tog ju bara någon halvtimme. Varför skjuter jag så lätt saker framför sig? Denna gången berodde det nog på att jag vill samla alla "ärenden" så att jag sen kunde fixa allt på en och samma gång. Nu slipper jag springa fram och tillbaka. På något sätt vände jag på resonemanget. Jag brukar tycka att det är bättre att ta tag i saker med en gång, men nu tycker jag tvärtom. Jag ska inte sitta här och analysera sönder detta. Nu är jag nöjd att jag har fixat sånt som inte har blivit gjort på ett tag. YES!!
 
Igår när jag kom hem från jobbet så tog jag ju några glas skumpa och sen med detta i kroppen så kom jag på att jag skulle laga till dagens lunch. Jag fixade till det där igår och dag var det bara att ta fram och micra den maten som jag igår lagde till. 
 
 
Det smakar nästan precis lika bra att värma upp bra lagad mat dagen efter. Jag har proppat i mig så mycket skit genom åren så när jag sätter mig för att äta lite middag som jag har fixat till på lite rester kvällen innan som jag innan jag ska äta bara  värmer i micron så blir ju det rena gourmemiddagen för mig ändå.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE