Tillslut lyckas jag.

 Jag misslyckas rätt ordentligt i köket. Man blir lite frusterad när jag bara måste kasta såå mycket mat hela tiden. Det positiva är väl ändå att mina nya pannor är väldigt lätta att få rent. Det går ju i en rasande fart att diska dom och efter ett misslyckande med en maträtt så kan jag ganska snabbt vara redo att laga en ny maträtt. 
 
Men jag misslyckas hur mycket som helst. Om jag gör typ fyra försök så kan jag misslyckas på något sätt med allt och sen lyckas jag en femte gång. Idag var det så och det var inte första gången det hände...och det lär inte vara sista heller.
 
Man får väl se de som är positivt med detta. Vid varje misslyckande så får jag ju en ny erfarenhet som jag lär mig något av och då kanske jag inte gör om exakt samma misstag igen. När jag lyckas så blir det ändå väldigt gott. Jag är mer nöjd med min egen mat (lyckade) som jag själv lagar än den jag köper ute på olika restauranger eller liknade matställen. Dessutom tycker jag att det är roligt att greja i köket, trots alla misslyckanden.
 
Efter fyra misslyckanden med olika maträtter idag så lyckades jag i alla fall tillslut att med få till en pasta carbonarar som smakade så gott som en pasta carbonara sak smaka. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE