Söndag ❤️

Godmorgon.
 
Det är en bra och lite dålig morgon på en samma gång. Det som är dåligt är ju att jag känner mig lite sunkig, men det som är bra är att jag nog hade varit ännu sunkigare om jag hade valt att gå ut igår på party. 
 
Jag hade planerat att gå ut igår. Men när jag funderade en gång till på hur kvällen och natten förmodligen skulle bli så ångrade jag mig. Vissa personer som sa att dom skulle ut ändrade sig också och då kände jag att jag inte ville heller. Idag är jag väldigt nöjd med det beslutet. Jag känner mig ju ändå lite sunkig just nu och jag hade ju förmodligen känt mig ännu risigare nu om jag hade valt att ha gå ut och festa hela natten också. Dessutom tror jag att det hade blivit misslyckat med tanke på omständigheterna igår. Dubbelsunkig känsla hade ju det blivit nu då. Tur att man har lärt sig genom åren vad man gillar och inte så att man utan tvekan lätt kan betsämma sig om man ska ut eller inte.
 
I natt sprang jag runt här i lägenheten och ställde om mina klockar. Fan vad många man har! Tur att några av alla klockor man har ställer om sig automatiskt. Nu är det alltså sommartid då.
 
 
 
Nu får det snart bli en långpromenad så man kommer i form igen. Jag ska äta frukost först. Om det nu blir en riktigt långpromenad så vill jag inte gå långt på tom mage. Det blir bara jobbigt om jag nu väljer att gå någon mil eller liknade.
 
 
Ha en bra söndag!
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE