Igår

 
Det har blivit kallt igen. Det kände jag av när jag gick hem i natt. Jag trodde att det bara skulle bli varmare och varmare nu, men så blev det inte. Nu har det börjat snöa också. Man kan alltså inte hänga in vinterjackan än. Jag vill ha värme, sol och vår nu, men de får man tydligen vänta ett tag till på. 
 
När jag gick till jobbet igår så träffade  en pingislirare på stan. Vi pratade lite om framtida träningspass. När man håller på med pingis så är man ju ganska beroende av att andra också tränar samtidigt. Man kan ju inte träna själv liksom. Träna vill jag göra så länge som möjligt. Jag har hört att vissa i klubben vill träna på ett bra tag till. Jag kör på så mycket jag kan och så länge någon annan vill. För så är det ju. Jag kan ju inte träna pingis själv liksom. Man måste hela tiden ha någon annan att träna med. 
 
 Jag hade en ganska lång arbetsdag igår. Men jag kunde gå hem en stund på rasten igen. Jag gillar det där att jag kommer bort från jobbet lite grann mitt i passet. Varje dag vill man inte ha det så, men ibland är det rätt skönt. Sitter man och har rast på jobbet så blir man ju bara påmind om den där busskörningen och mycket  kring den. Jag vill ha rast när jag har rast och jobba när jag jobbar. Inte bara jobba, tänka och prata jobb hela tiden. Hinner man gå hem sen stund så är det väldigt skönt och det känns då som att den tisden man arbetar går lite fortare.
 
När jag satt här hemma på min rast så fick jag veta att det kommer att bli mer renovering av min lägenhet snart. Det är den bostadsrättsföreningen som jag bor i som ska fixa lite nytt i min lägenhet. Det känns bra för jag var ju är ju på gång att göra en del själv (även om det inte händer så mycket just nu) och nu tar istället min förening tag i lite av de som jag själv annars hade tänkt att göra i framtiden. Föreningen hjälper mig lite på traven med min dröm! Det är ju bar att tacka och ta emot. Det kostar mig inget och jag behöver inte fixa och greja med det själv. YES!!!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE