Fredag ❤️

Rätt skönt att veta nu att man är ledig 3 dagar. Hela denna veckan har varit bra med bara 2 dagar av arbete. Jag värderar ju ledigheten högt så därför känns det extra bra. 
 
Jag var ute på en pw under solförmurkelsen idag. Hade det inte tjatats om detta i morse på tex tv så hade jag inte tänkt på att solen bara gick i moln typ kl 09:45. 
 
Det var skönt att vara ute på en pw. Jag gick över en bro och sen under samma bro. Tog ett varv på en stig i skogen och sen upp över samma bro igen när jag skulle gå hem.
 
 
 
 
Det blev en timme pw i ett ganska högt tempo. Innan jag skulle gå ut så tänkte jag fram och tillbaka på om jag ska strunta i det idag eller inte. Men det är nog allt som oftast bättre att köra på än att strunta i det. När jag tänkte så då gick jag ut.
 
Allt för många gånger så har jag ju tänkt tanken att jag skiter i att röra mig eller träna idag. Sen struntar man i det en gång till och en gång till osv.. Tillslut lägger man av, och jag vet hur jag mår då. Bättre att köra på. Nu är jag ju nöjd över att jag tog mig ut. Och jag hade säkert ångrat mig senare idag om jag inte hade tagit mig ut på en pw.
 
Ha en trevlig helg!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE