Gör små framsteg med mitt "leva i nuet"

 
Helgens arbete är över och denna helg är ju på "pappret" den tuffaste arbetsperioden som jag har på detta schemat. För att vara det så kände jag ändå att det var väldigt lugnt att jobba. Känns rätt skönt man kan säga att dom lite tuffare dagarna av jobb inte känns mycket jobbigare och stressigare än de övriga jobbdagarna på mitt schema. Jag har det jävligt lugnt på jobbet på något sätt. 
 
Det är väl lite hur jag väljer att hantera dagarna också som gör at det känns ganska avspänt och lugnt. Jag befinner mig hela tiden i nuet när jag jobbar och dessutom planerar jag inte sönder mina dagar i förväg. jag tar mer mina arbetsdagar som de kommer. 
 
Jag känner att jag ganska länge har tjatat och strävat efter att försöka vara mer i nuet och inte tänka varken för mycket bakåt eller framåt. Men jag lyckas alltid klockren att leva efter dessa principer. Jag tänker däremot mycket på detta. Men jag har ju en gång i tiden varit en person som aldrig levde i nuet. Och jag planerade även allt, samtidigt som jag var superstressad över hur många olika grejer som helst. Det tar ju sin tid att vända på ett sådant betende. När jag väl blev medveten om att jag måste lära mig att leva mer här och nu så har jag gjort små framsteg hela tiden. Först börjar man liksom att ta det lugnt och vara avspänd. Sen slutar man och ångra saker. Inse att man är den man är idag pga av allt de som man har gjort tidigare i livet. Sen är det bara att komma till insikt om att jag duger som den lilla killen jag är. 
 
Jag gör små framsteg hela tiden i detta som handlar om att man bara ska "tagga" ner lite och inte ta livet på för stort allvar. Sluta kämpa och börja leva liksom. LEV NU!!
 
 
Skönt att denna helgen är över och at jag hantera den så bra. Nästa vecka jobbar jag nästan ingenting. Hur skönt som helst. Snacka om att "tagga" ner. Från 6 dagar arbete denna veckan till nästan ingenting nästa vecka. Jag kanske kan åka till Paris och kolla på Eiffeltornet. Eller så nöjer jag mig med det som finns i Vänersborg (Lilla Paris)
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE