Jag gör ett nytt försök

Jag vill ju berätta min historia. Skriva en självbiografi.  Alla möjliga människor skriver ju typ memoarer och släpper böcker om sina liv. Själv vill jag inte skriva en bok, inte just nu i alla fall. Men jag har länge funderat på att blogga om hela mitt liv. Från när jag var liten Danne, till större Danne och fram till idag. 
 
Jag gjorde ju ett försök att skriva för inte så länge sedan, men jag avbröt ganska snabbt. Jag körde fast.  Jag tänkte lite fel.  Jag kollade hur andra skrev. Kollade i böcker. Böckerna handlade om andras liv och jag kollade för mycket på hur andra skrev om sitt liv och tänkte inte själv. Nu tänker jag bara själv. Hur vill jag berätta min historia? Jag har redan nu skrivit en hel del. Det är bara att köra liksom, men jag publicerar inget förrän jag känner att jag är färdig med allt skrivande. Det känns bäst att göra så just nu. Jag vet inte ens om jag vill publicera någonting. Jag kanske bara skriver sen behåller allt för mig själv, utan att visa för någon.
 
Jag gör nu ett nytt försök att skapa något igen i alla fall. Det är bara att skriva, för tankar och funderingar är f*n ingen bristvara hos mig. Den saken är jag fullständigt säker på.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE