Tankar kring min pingis.

 
 
Tränade lite pingis igen. Jag spelade tyvärr ganska dåligt, eller så var motsåndet för bra ikväll. Det kanske är bästa att bara erkänna det?
 
 Jag rörde mig ganska dåligt. Slag som egentligen är ganska enkla att utföra blir ju svåra eftersom jag står för mycket still och inte rör på fötterna. Antingen viker jag in kroppen innan jag ska slå, eller så sträckar jag mig och försöker nå bollen innan jag ska slå. Grejen är att man ska röra på fötterna först och stå still när man slår. Inte stå still och försöka kompensera det dåliga fotarbetet med kroppen och armen. 
 
Annars vet jag inte hur mycket mer pingis jag kommer att spela nu. Denna säsongen (2014/2015) är väl egentligen över. Normalt börjar väl en pingissäsong i augusti och håller på till slutet på maj. Men det känns liksom i luften nu, som att det snart är över. Nästan allt seriespel är slut och knattarna som tränar har i princip slutat redan.
 
 För min egen del så  spelar ju inte efter någon säsong eftersom jag inte tävlar eller spelar seriespel. Jag kommer heller inte att ändra på detta inför nästa "säsong" (2015/2016). Jag kanske inte ens får spela i serie för jag är ju inte tillräcklig bra. Fast tävla och spela seriespel på lägre nivå kan man ju alltid göra om man skulle vilja. Men jag vill bara träna. Och jag hoppas att jag orkar och har möjlighet att fortätta med det.  Träna för min hälsas skull och som det känns just nu så vill jag inget annat med pingisen alltså. Inget serispel, inga tävlingar och inte vara tränare för någon ungdomsgrupp eller likande. Jag vill bara träna och hålla igång pingisen.
 
Nu är det ändå så att det finns en spelare i våran klubb som vill hålla igång med pingisträningen ett bra tag till. Han ska nämligen spela någon ganska stor turnering i Italien i juni, tror jag det var. Jag kände direkt att om jag har möjlighet att träna med honom ett tag till så vill jag gärna göra det. Han behöver ju köra på ända in i det sista före den tävligen. Gör han inte det då är min åsikt att han inte har något att göra på den tävlingen i Italien. Jag vill ju också träna på för min hälsas skull och man måste ju vara 2 för att kunna träna. Så jag tror att det kan bli lite mer träning för min del, i alla fall fram till juni månad. Sen får jag väl ta ett "break" från pingisen. Fast vill någon lira så kör jag gärna på. Jag spelar ju som sagt inte för något annat än min hälsas skull och jag bryr mig inte om det är säsong eller inte säsong.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE