Nu kan jag göra piroger också.

Känns skönt att man inte har jobb idag. Efter gårdagens snurr i huvdet som man fick av utbildningen och dagens snabbis i Göteborg som också innehöll ett träningspass iform av löpning i högt tempo genom centrala stan så hade en arbetsdag nu inte varit kul att behöva genomgå. Pingis vill jag däremot spela ikväll, men det får bli lugnt fram till det är dags att dra igång den träningen. 
 
Igår kväll bakade jag lite här hemma.  Det kändes så i alla fall. Jag kollde i kokboken och tog reda på hur man gjorde riktiga piroger. Jag har tidigare i princip bara köpt sånna där snabbmatsvarianter till piroger, men sånt tröttnar man ju på direkt liksom.. Igår hade jag inte så mycket att göra under kvällen så jag gjorde några piroger som jag idag bara kunde värma och sen sätta mig för att äta. Det blev några riktigt goda piroger. Nu vet jag att jag kan fixa sånt också. Jag har faktikt aldrig gjort piroger förut. Jag blev så glad när jag insåg att jag kunde. Gott blev det också.
 
Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, fast det känns lite sjukt att jag nu vet hur man gör piroger och sen har jag ingen aning om hur man slänger ihop tex kåldolmar som typ är något som jag tror är lättare att fixa till, fast det gillar jag ju inte så det lär jag nog aldrig prova att göra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE