Lördag ❤️

 
 
Idag har jag varit ute på en riktigt lång promenad. Jag gick ett varv som idag måste vara en klassiker. Stan, Onsjö, Korseberg, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron och sen är man i stan igen. varvet är ca 11 km långt. Jag går inte detta varv så ofta, men tittar man tilbaka på min blogg från tidigare år så kan man läsa att jag har gått detta varvet flera gånger i veckan. Nu är det inte så ofta, men någon gång ibland känner man för det. 
 
När jag under dagens runda kom till Brätte så var det någon form av kontroll där. Det stod en dam där och frågade mig om jag skulle stämpla typ. Jag fattde såklart ingenting. Hon sa något om vad det var som gjorde att hon frågade mig om jag skulle stämpla, men jag fattade inte ändå. 
 
Sen gick man bara vidare och när det var typ 3 km kvar av dom 11 som jag skulle gå då blev jag riktigt trött så dom 3 sista var dom tyngsta. Men nu känns det bra att jag tog mig ut, och runt i alla fall.
 
Man hinner ju ta en del bilder också.
 
 
 
 
 
 
LIVSFARLIG! Det där ordet tycker jag att jag hör alldeles för ofta i helt fel samanhang. Men här kan man väl säga att det är rätt att använda detta ord.
 
Samma här såklart.. 
 
 
 
 
 
När jag kom hem sen så käkade jag lite frukost och efter den måltiden så kröp jag till sängs och somnade. Jag sov hela eftermiddagen och nu känner man bara att man har bränt av 11 km på en lördag, samtidigt som man har  fått i sig för lite vätska och ätit för mycket mat, typ.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE