Jobbar hela påsken

Jag jobbar ju hela påsken. Jag kände igår att det var ganska lugnt och köra. Jag tror att det kommer att vara så under hela påsken för min del. Det känns så när man kollar på passen liksom.
 
Jag gillar känslan nu. Jag gillar att jobba när många andra normalt är lediga. Naturligvis är jag helst ledig också, men ska jag ändå jobba så har jag inte ont av att det tex är en storhelg som jag sliter mig igenom. 
 
 
 
Att jag jobbar hela påsken har jag inte ont av alls. Man får ju dessutom lite bättre betalt för att det är storhelg. Ibland har resenärer sagt till mig när dom kliver på bussen att dom tycker synd om mig för att jag får jobba på någon speciell dag. Tex påskafton, julafton eller liknade. Jag tänker alltid när jag hör någon säga så att synd om mig är det väl knappast. Jag sitter med lön och lite extra för att det är obekväm arbetstid och dessutom får man ju ännu mer för att det är storhelg. Jag tror också att jag får en del komptid för att jag jobbar just en storhelg.
 
 
Synd om mig är det inte och jag gillar dessutom att jobba på tider och dagar där många andra är lediga. Det känns som lite lyx när jag själv är ledig och dom flesta andra som har jobb arbetar på dagar och tider då man normalt gör detta. Fast vad är normalt att jobba år 2015. Nuförtiden finns det ju massor av männsikor som jobbar skift och på andra tider bara dagtid. Så ovanligt är det ju inte, och synd om alla är det ju inte heller.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE