I två veckor

 Denna måndag börjar lida mot sitt slut. Jag har mest varit hemma och bara tagit det lugnt. Det har bara varit skönt att få vara ledig en dag till. 
 
Jag känner att jag skulle behöva ta typ semester eller nåt redan nu, men jag får ju vänta. Vänta till mitten på juli faktiskt. Samtidigt har jag sen länge känt att jag inte vill jobba på några andra tider eller efter något annat schema än vad jag nu gör. Det är bara lagom mycket jobb och blir jag trött, sliten eller liknade så beror det inte på jobbet längre. Det blir ju betydligt lättare att komma ur en ev känsla av trötthet när man inte jobba överdrivet mycket. Det känns bra.
 
Annars har de senaste två veckorna varit rätt tuffa. Jag har haft mycket som fan att göra. Det är bara nu i helgen och idag som jag har känt att jag inte behöver göra ett skit. Det har tex varit väldigt skönt att slippa telefonsamtal från folk som aldrig blir nöjda med vad jag än gör. Och det har också varit skönt att slippa ringa någon myndighet där någon person säger att ansvaret ligger på någon annan myndigehet och där någon annan myndighet antingen säger tvärtom eller säger att ansvaret ligger hos en tredje myndighet som jag själv måste kontakta och bla bla bla. En annan grej som har varit skönt att få slippa nu har varit allt folk som tjatar på mig i största allmänhet.  
 
Jag mår ganska bra igen. Det har varit tufft ett tag och ibland är det så bara. Jag känner ändå nu att jag har gjort allt jag kan med väldigt mycket och jag kan liksom inte göra mer. Om allt inte blir som jag vill nu så behöver jag ju i alla fall inte känna att jag inte gjorde något. För jag har gjort hur mycket som helst den senaste tiden! 
 
Det har det varit så skönt att bara ha kunnat koppla av nu i några dagar. Sen kommer det väl att komma en period igen då det blir lite tufft, men om det blir jobbigt så får jag ta tag i det problemet då. Nu är det mesta bra igen och då är det bara att hoppas att den känslan håller i sig och att den vara länge. Jag känner mig faktiskt just nu ganska nöjd över att jag har fått ordning på väldigt mycket. De var saker som bara för en vecka sen kändes som helt hopplösa få ordning på. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE