Helgen är över.

 Jag har tagit det väldigt lugnt hela denna helgen och det känns skönt. Igår funderade jag en kort sekund på om jag skulle gå ut och typ festa lite, men den tanken slog jag snabbt bort. Nu är jag glad för det. Hade jag gått ut igår så är jag ganska säker på att det hade blivit en partynatt där jag efter fullt ös hela natten hade kommit hem idag  klockan 08:00 på morgonen. Sunkig och jävlig hade man känt sig och det är ju inte lätt att somna heller när man kommer hem efter en partynatt. Hela denna söndag hade väl också känts ganska tung att ta sig igenom.   Jag är därför glad att jag inte gick ut igår och det som känns extra bra var att det inte ens var ett svårt beslut att ta att bara stanna hemma och gå och lägga sig tidigt.
 
Annars vet jag att jag tidigare har känt lite abstinens på att gå ut och festa. Ofta kommer suget efter en intesiv vecka med mycket att göra. Denna veckan har varit en sådan vecka.  Men jag känner inte längre att jag måste bort hemifrån eller göra något helt annat bara för att man har haft många tuffa dagar med jobb och annat vardagligt skit.  Dessutom har jag ju börjat göra en budget igen på min intjänade pengar varje månad. Ska jag följa budgeten, vilket jag naturligvis vill göra  så finns det inte  så mycket  utrymme att festa för denna månaden. Jag har faktiskt en sk kategori i min budget som jag kallar för party, och dom pengarna är slut redan. Man skulle ju alltid kunna låna av sig själv från någon annan kategori, men nu ska jag vara noga och inte slarva. Mer party blir det nog i framtiden ändå. Det kan jag nog vara ganska säker på.
 
.          
 
 
 
 
Annars sitter jag ju här och skriver lite om hela mitt liv. De jag känner spontant är att det är ganska kul att sitta här och minnas tillbaka på någon händelse i skolan eller hur det egntligen gick till närt jag började med pingis. Börjar man skriva om livet efter döden och rymdvarelser också då känner man att detta med mina memoarer kan sluta precis hur som helst. 
 
Det som kan vara lite tufft det är att jag inte alltid riktigt vet vad jag ska skriva. Vissa händelser har man lite minne av, men hur var det egentligen? Man blir lätt sittande här, stirrande utan att man skriver någonting på kanske 2 timmar. Ibland lossnar det och då är man som en maskin i skrivandet, fast problemet är att det lossnar inte alltid när man verkligen vill sitta här och skriva. Man måste liksom räkna med att man kan bli sittande här utan att man klarar  av att spotta ur sig någonting. dessutom kommer man ofta på saker att skriva om när lusten med skrivandet kanske inte riktigt finns där. Men det är alltid ändå bättre att direkt när man kommer på något att skriva om, sätta sig ner och skriva. Jobbigt, men roligt är nog det bästa man kan säga som en sammanfattning på hur det känns när man skriver om hela sitt liv.
 
Nästa vecka tar man nya tag. På ett sätt är det rätt skönt att jag bara ska köra buss 3 dagar nästa vecka. Det jobbiga är att jag ska upp tidigt typ 3 dagar nästa vecka.  I morgon ska jag på kurs istället för att köra buss. Kursen börjar redan klockan sju på morgonen. Jag är inte så grymt sugen, men jag är ju skyldig enligt lag att genomgå denna kurs om jag ska få fortsätta att jobba som bussförare. På tisdag ska jag upp tidigt också. Jag ska ta lite blodprover som ska skickas upp för analys till Mouna i Stockholm. På ferdag har jag också en dag då jag måste gå upp tidigt. Jag vill ju hinna med lite vardaligt trökgöra och det är ju en ganska bra dag att göra allt sånt på. Man får liksom undan mycket så man återigen kan ha en trevlig och bra helg. 
 
 
 
Nu ska jag snart sova.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE