Måndag ❤️

Har haft en lugn dag och efter framförallt helgens jobbande så har det varit skönt att man har varit ledig idag. Jag har egentligen inte gjort någonting.  Jag har bara slappat, kollat på tv och käkat en god middag ute. 
 
 Biff med lök..
 
 
 Jag har också tänkt en hel del på hur bra allt kommer att bli. Det är helt sjukt vad många roliga saker som kommer att hända inom ganska snar framtid. Bara att jag tänker på de gör att jag får den där extra energin som jag verkligen behöver. Efter att mycket nu under en längre tid har känts ganska jobbigt så är det så skönt att många grejer verkligen snart vänder på riktigt. Jag tänker mest på tre saker när jag säger så:
 
1. I mitten på December börjar jag jobba regelbunden arbetstid. Bara eftermiddagar och kvällar. Under minst ett år behöver jag inte gå upp tidigt bara för att jag ska köra buss. Jag behöver inte ställa klockan utan jag kan gå upp när jag vaknar. Jag kommer att slippa känna att jag sover för lite. Nu kommer jag att kunna sova tillräckligt, samtidigt kan jag träna och sköta min hälsa mycket bättre än vad jag tidigare har kunnat göra. 
 
2. Min "ekonomidröm" kommer att bli klar inom de närmsta två månaderna. Just nu behöver jag bara spara de pengar som jag har lyckats få undan under året. Det handlar om ett ex antal hundratusen och det är väldigt enkelt bara vänta och samtidigt spara dom pengarna man nu har. Det är mycket lättare än att kämpa in dom, samtidigt som man ska spara och dra in ännu mer som man inte får bränna under lång tid.
 
3. Nytt kök får jag i januari nästa år. Jag längtar hur mycket som helst. Jag tar min dröm om att få ett hem som jag vill ha det väldigt mycket närmare när jag har köket som jag vill ha det. Det känns helt fantastiskt att jag med utan någon direkt plan på att fixa köket nu kommer att göra det. Min plan i början av detta året vara att få loss pengar så att jag kan bygga upp ett system för min privatekonomi. Jag fick ihop så jäkla mycket mer och det känns helt galet att detta "mycket mer" nu räcker till att renovera mitt kök utan at jag sabbar mitt privatekonomiska system. 
 
 Där ser man hur det kan vara. När väl en sak faller på plats så är det mycket annat som ordnar sig också. När jag fick ekonomin som jag ville ha den, då kan jag fixa köket också. När jag får en arbetssitutaion som jag vill ha den, då får jag tillräckligt med sömn, samtidigt som jag orkar träna så mycket som jag behöver göra. Mycket känns bra redan nu och det beror på att jag känner att det som kändes så omöjligt att fixa för bara ett år sedan nu kommer att lösa sig. Det kommer nog att bli en del firande med skumpa framöver, men i måttliga mängder då förstås. 
 
 
 
 
 
 

Cissi
10 October, kl. 07:22 | Blogg;

Kan du inte berätta hur du lyckats spara så mycket pengar?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE