Min ekonomiska dröm.

Jag kämpar på med min ekonomiska dröm. Man kan säga att jag i helgen liksom har tryggat framtiden. Dom sista pengarna  drog jag in i helgen. Jag satte dom på "framtidskontot"  Pengarna investeras vidare och dom kommer att stiga i värde så länge jag inte rör dom. Alltså har jag inte nytta av dom just nu, men kanske får jag det om några år.
 
Jag tänker ju med detta att det kan komma en tid för mig där jag kanske helt enkelt behöver ha extra pengar, men jag kanske av olika orsaker inte kan dra i och tjäna dom pengar som jag kanske då behöver. Att få känna den tryggheten att om något händer är ju värt en hel del för mig. Förut har jag inte riktigt känt mig trygg med allt, men nu gör jag det. Det finns mycket på kan påverka min ekonomi och själva "smällen" kan bli ganska kraftig om man inte har en tanke på att saker och ting faktiskt kan hända. Jag vill inte hamna i en situtaion där jag mår dåligt pga att jag har för lite pengar. Om något händer ( det kan vara vad som helst av allt som kan påverka ekonomin på ett negativt sätt) då går liksom det system jag nu har byggt upp in och hjälper mig. 
 
Det jag har kvar att göra är att bli stabil ekonomiskt just nu. Jag vill liksom mer ha en situtation där jag inte behöver bry mig så mycket om pengar i min vardag.  Jag vet hur mycket mer pengar jag behöver spara innan jag känner mig nöjd och klar med detta. Det är ju bara att köra på i några månader till, sen har jag förverkligat min dröm. Jag har det väl egentligen bra nu ocskå, men lite bättre kan jag få det. Det tar förmodligen bara några månader och sen är jag precis där jag vill vara ekonomiskt. Jag blir det direkt när jag är färdig och sen jkommer det att vara bra resten av livet. 
 
Ibland tänker jag att det kanske inte är värt att bry sig så mycket om detta. Men det jag vill göra med min privatekonomi har jag ju tänkt  mycket och  länge på, så det är ju inget som man bara släpper från en dag till en annan och sen bryr man sig inte mer. Om jag däremot gör de jag känner är värt att göra nu, då kan jag ju sen bara  från en dag till en annan  sluta att bry mig så mycket om pengar som jag idag gör. 
 
 
 
Hur jag än i framtiden gör så kommer det inte att vara värt att ens försöka  mer för att få det ännu bättre ekonomiskt. Jag är liksom nöjd sen och det har jag bara bestämt mig för att jag ska vara. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE