Tänker mycket på semester.

Nu tänker jag mycket på att jag snart ska ha semester. En dag kvar på denna veckan har jag och sen tar jag helg och ledigt. Nästa vecka jobbar jag 4 långa arbetspass och sen är det semester i 4 veckor.
 
Jag kan erkänna att jag just nu inte känner mig motiverad till att jobba. Men med den rutin som jag nu ändå har av busskörning så är det väl kanske så att jag hittar ett sätt som gör att detta går bra i alla fall. Jag känner mig inte trött eller så.  Jag gör allt jag måste göra och jag ser till att göra så gott jag kan hela tiden. 
 
 
 
 
Något som är roligt och som ofta piggar upp är ni bloggläsare. Under mitt arbetspass idag så var det ganska många resenärer som talade om för mig hur mycket man gillar min blogg. Det händer inte så ofta nuförtiden. Det var mer av sånt för några år sedan då det liksom var mer inne att läsa och följa bloggar. Nu är det väl inte riktigt samma grej liksom, men idag var de flera stycken som blev glada över att se just mig och många var samtidigt väldigt snabba med att just tala om för mig hur mycket dom gillar min Danneblogg.
 
 När jag sen var påväg hem så träffade jag en bloggläsare som frågade om han fick ta en bild med mig och sen sa även han att han är ett stort fan av min blogg. Han gav mig också en liten present  
 
 
Presenter av bloggläsare får jag ibland. Det brukar mest var godis. Tex en chokladkaka eller en påse Gott & Blandat. Någon gång har jag fått vykort där man har skrivit något snällt till mig.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE