En tuff och en lätt del.

 
Då har man gjort en arbetsdag till. Första delen på dagens pass var ganska tufft. Mycket folk, mycket trafik, rusningstid och allt annat man kan tänka sig av allt möjligt som händer under typ en hel vecka. Allt de hände nu på 4 timmar istället. 
 
Sen efter rasten då var det ju dags för andra "halvlek" och då var det precis tvärtom. Lugnt och rena smörkörningen i 3 timmar och nu sitter jag här och är ganska nöjd med att jag redan är hemma och att jag är ledig i morgon.
 
I morrn vet jag inte vad jag ska hitta på. jag tar väl dagen som den kommer förmodligen. Jag blir inte förvånad om jag är uppe och skuttar klockan fem eller nåt. En långpromenad blir det väl då. Gissningsvis så är jag ute i över 2 timmar. 
 
Det blir väl en rätt bra dag då? Uppe tidigt och njuter av livet liksom. Ute och rör på mig för att jag 1, ska gå ner i vikt och 2 för att det ska bli bra fart på mig under "vardagslunken". Får se om jag känner för detta i morgon nu då? Jag kanske inte är så kaxig då som jag råkar vara just nu  
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE