Perfekt väder för en pw!

Regn och rusk gjorde att jag i morse strunate i att gå ut på en pw. Jag tänkte att jag väntar till eftermiddagen. Blir vädret bättre kan jag ju alltid gå ut då och skulle det fortsätta att regna så kan man ju alltid ta sig bort till gymmet.
 
Det blev ett perfekt väder för pw nu under eftermiddagen. Sol, vind och inte för varmt. Det är ett bra promenadväder tycker jag. Jag höll ett bra tempo under hela min runda. Jag blev nöjd med dagens träning idag också helt enkelt.
 
 
 
 
Idag lyssnade jag på en dokumentär som handlade om Boforsaffären. Det som jag verkligen gillar med denna historien är den delen som handlar om Ingvar Bratt. Han var mannen som avslöjade att Bofors hade sålt vapen till Dubai och Bahrain. Bratt fann hemligstämplat material som visade att leveranserna hade gått till Dubai och Bahrain och det var inte lagligt att sälja vapen till dessa länder.

Idag finns det en lag , lex Bratt (SFS 1990:409). Den innebär bl a att anställda får röja företagshemligheter som avslöjar brottslighet på ett företag. Ingvar Bratt, cool snubbe liksom. Tänk om man kunde få en lag uppkallad efter sig själv. Lex Danne, undra vad den då skulle handla om?

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE