RunKeeper!

Jag provade idag  en av alla träningsappar som finns att använda. RunKeeper heter den som jag testade. Jag har aldrig testat förut, men jag ska nog fortsätta ha den igång när jag är ute på pw. Man kör defentivt bättre när man vet att en klocka tickar eller när man hör en röst som regelbundet talar om vilken tid man har per km osv..
Allt blir liksom roligare när man använder denna typen av app under träning, bättre och man håller uppe motivationen. Motivationen är ju väldigt viktig och kan jag bara med hjälp av en app hålla uppe motivationen då är det ju bara att använda den. Appen är ju inte tung att ha igång och bära med sig. 
 
Jag tyckte också det var kul att faktiskt få se hur lång den rundan är som jag brukar gå när jag är ute och kör PW. Nu vet jag att den är ca 4 kilometer. 
 
 
 
 
 
 
I helgen ska ja nog se hur lång den promenadrundan är som jag många gånger tidigare har gått och som jag tror är på över 1 mil. Men det är något som jag bara tror. Nu vill jag verkligen kolla hur lång den rundan faktiskt är. Med appen har jag nu hittat ett sätt till att hålla uppe motivationen. Jag kan nu se mer exakt hur jag utvecklas och allt blir liksom roligare direkt. Jag är glad att jag provade något som jag tidigare har varit lite skeptisk till.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE