Onsdag ❤️

Hej!
 
Jag sover längre och längre om dagarna nu. Jag vill kliva upp tidigt och vara uppe. Under desa heta sommardagar hade det nog varit bättre att köra pw på morgonen itsället för under sena förmiddagen. Det blir så jäkla varmt och svetten bara flyter. Men det går bra och jag håller ett högt tempo. Jäklar vilken kickstart jag har fått nu med träningen underdenna semester. Jag funderar bara på hur jag ska kunna hålla i detta nu när jag nästa vecka börjar jobba igen. Jag får hoppas att jag hittar alla möjliga sätt att motivera mig på.
 
 
 
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag annars. Det är ju fotboll ikväll och jag hoppas inte att dagens match blir lika tråkig som gårdagens match blev. Jag höll på Tysklnad och dom vann ju, men det fanns ju ingen spänning eftersom Tyskarna fulltsändigt utklassade Brasilien. Oj, nu börjar jag prata fotboll också här på bloggen. Jag brukar inte vara så intresserad av denna idrott. Men jag är ju ändå imponerad av elitidrottare i största allmänhet. Och nog fan är fotbollspelare elitidrottare som tränar fruktansvärt hårt. Klart man är imponerad. Dessutom är det väl nu som VM verkligen börjar bli intressant, även om jag inte bryr mig så mycket om fotboll egentligen.
 
Men jag har ju sen länge tippat att Tyskland kommer att vinna hela VM och det kan jag snart göra mig en "hacka" på.  Kanske kan man dra in lite "cash" på att killar springer runt i solen och sparakar boll. Det vore kul och det blev så! På söndag natt vet jag om jag tjänar lite extra eller inte.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE