Min ekonomiska dröm?

 
 
Det går inte en dag utan att jag tänker på min "ekonomidröm". Nu är det bara ca ett halvår kvar och sen ska allt vara klart och jag är nöjd och trygg då med min ekomomiska situation?
 
Jag har gjort några små sk investeringar för att min dröm ska kunna bli verklighet om ett halvår. När jag säger att jag investerar så betyder det att jag har köpt något som jag sen kommer att tjäna "cash" på. Det jag köper stiger i värde och när det har stigit då säljer jag att sälja. Jag kan också låta någon göra något åt mig som jag betalar för och under tiden som det blir gjort som jag inte behöver göra själv så kan jag göra något som jag tjänar mer "cash" på  som jag inte hade kunnat gjort annars. Jag har haft lite olika "högar" med tusenlappar som jag har investerat i olika saker. I slutet av december i år kommer jag att få tillbaka en del av de som jag investerade pengar i. Det vet jag redan nu och det känns rätt coolt. 
 
De pengar som jag får tillbaka täcker sedan sånt som tex olika typer av försäkringar som jag har idag, och som jag har tagit nyligen. Jag behöver alltså inte betala dessa försäkringar som jag idag betalar med min bussförarlön, utan i framtiden betalar jag istället med de pengar jag tjänar på mina investeringar. Jag får alltså en bättre ekonomisk situation än vad jag tidigare har haft  och dessutom känner jag mig trygg eftersom jag har massor av olika försäkringar mot allt möjligt som faktsikt kan inträffa.
 
 Jag hoppas naturligvis att jag inte behöver använda mig av försäkringarna utan att jag bara behöver betala på dom. Försäkringar har man ju bara ifall något tråkigt händer (man vill ju inte att något tråkigt ska hända) som kan bli en fullständig krasch i privatekonomin om man inte har betalat för ett visst skydd mot något. Om inget händer då får jag det bara ännu bättre eftersom jag då kan jobba på och göra mycket som jag tjänar ännu mer pengar på. Tjänar jag ännu mer pengar, jag då blir ju såklart min ekonomiska situtaion ännu bättre. Kan jag inte i framtiden av någon orsak dra in pengar som jag nu gör  då går mina försäkringar in och hjälper mig ekonomiskt plus att jag kan dra nytta av de investeringar jag har gjort. Jag har tänkt igenom detta så noga så jag kan inte ha missat nånting. Jag kommer att få en ekonomisk sitiation som jag kan vara nöjd med och då behöver jag aldrig mer sträva att få det ännu bättre. Jag kan kämpa mindre och leva mer.
Snart har jag gjort de som jag tycker är värt att göra meddetta. Jag måste få in lite mer cash som jag sen förvandlar till mera cash och om ett halvår från nu är man KING. För CASH IS KING liksom... 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE