DET KUNDE HA HANDLAT OM SKOR.


Jag har varit ute på en pw i någon timme. Jag tryckte på lite extra idag för att känna hur det kändes. Jag höll uppe tempot ganska bra under 45 minuter och sen "taggade" jag ner igen. Orakade alltså inte riktigt hela vägen att köra hårt, men väl i 45 minuter. Nästa gång jag kör kanske jag orkar i 46 minuter och nästan gång kanske 47 osv... Tillslut så sätter man en timme och kanske mer än så. Det är bara att köra på och förska utvecklas och bli bättre och bättre. Jag gör så gott jag kan liksom... 
 
 
 
 
 
 
 
Efter min runda gick jag till en viss restaurang och hämtade lite mat. När jag skulle gå hem så stod typ fem st av sådana där jobbiga försäljare som vill stoppa allt och alla i stan. Man är ju förmodligen inte ens i stan för att bry sig om just det dom säljer. Dom vet att man förmodligen skiter i vad dom säger, men man gör ett försök i alla fall mig om jag nu råkar komma i deras väg.
 
Den typen stod nu mitt i stan och jag gör då typ en skarp högersväng och går runt ett kvarter. Jag slipper då att krocka med dessa försäljare. Jag tar liksom en omväg förbi dom och slipper då vara otrevlig och bli på dåligt humör en solig dag i juli.
 
 
 
 
 Samtidigt som jag var ute för att röra på mig så lyssande jag på en dokumentär som kunde ha handlat om skor och skomakare. Det hade ju passat bra eftersom jag var ute och körde pw. När man kör pw så är det ju inte fel att ha ett par riktigt bra skor. Nu handlade väl inte denna dokumentär riktigt om skor, knappast ens om skomakare. Men det var bra och spännade lyssning i alla fall. Dokumentären handlade om "SKOMAKARLIGAN".
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE