Nu är det bara pengar kvar.

Idag har jag fått gjort lite mer när det gäller att greja den privatekonomi som jag så länge har drömt om. Jag besökte mitt försäkringsbolag ännu en gång. Jag fick lite info och sen vara jag ganska klar över vad jag ville. 
 
Nu har jag lite papper att fylla i som jag fick med mig hem i ett kuvert.
 
Jag ska bara fylla i lite uppgifter och sen tror jag faktiskt att jag i princip är färdig med allt vad försäkringar heter. Efter allt jag har sett över när det gäller just mina försäkringar och vad som gäller så känner jag mig så trygg som jag bara kan göra.
 
Nu är det liksom bara sparandet av pengar kvar. Hur många månader det tar är svårt att säga, men jag är senast klar innan detta året är slut. När jag blir klar beror ju självklart  på hur mycket jag orkar att lägga undan varje månad. Men att jag inte ska orka lägga undan det jag måste få undan varje månad det ser jag som omöjligt. Det är så lite pengar egentligen och jag har ju nu i flera år klarat att spara ganska mycket pengar innan jag har satt "sprätt" på dom. Logiskt sett är det nog inga problem nu heller. Jag ska ju inte göra så mycket mer än att bara spara lite pengar.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE