Nattjobb!

 
 
 
 
 
Jobbade kvällen och natten igår och det var väldigt lugnt och bra pass att köra. Det brukar vara så. Ibland kan man tänka att nattpass och den typen av körning bara är jobbiga, men jag tycker faktiskt precis tvärtom. Kör man en vanlig vardag tex i rusningen (när alla ska till och från jobbet och skolan) då är det mycket tuffare eftersom man det då är mycket folk som åker och väldigt mycket trafik på vägen.
 
Igår började jag  klockan 18:55 på kvällen. Under 4 timmar kör jag några riktigt lugna varv med linje 61. En kort rast har man sen innan man ska ut och köra i natten. Jag kör en gång mellan Vänerborg och Trollhättan och sen tillbaks (ett varv). Totalt har jag kanske 15 personer på dom 90 minuter som jag kör varvet under natten innan jag har nästa rast. Jag kan sen i  30 minuter för mig själv  bara slappa i fikarummet 
 
Sen taggar man ut igen och kör max 15 personer till på det sista varvet innan jag slutar och tar helg. 
 
Det var ingen snöstorm och vägarna var plogade. Det är kanske 3 minusgrader, bra sikt och väldigt lite trafik under hela kvällen och natten. Att ha denna typen av arbetspass är rena semestern. Man känner sig bara lite sunkig nu dagen efter, men det får man ta.
 
 
 
 





Anonym
02 February, kl. 15:40 | Blogg;

yo danneboy!

Har länge funderat över varför du inte visar reg-numren på bussbilderna. Jag tänker mig att det inte borde spela någon roll alls eftersom det liksom är allmänna bussar.

Ha de gott!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE