Mer blir bara för mycket.

Både idag och igår så kände jag att mitt kämpande med att få den ekonomiska situation som jag drömmer om att få blev lite för mycket. Allt kanske har gått lite för bra i lite drygt en måands tid och jag har trott att det bara ska fortsätta så. Men nu känner jag att jag inte orkar göra mer än de jag verkligen måste göra för att fixa detta innan år 2014 är slut. 
 
Jag inser nu att jag inte kommer att orka göra så mycket mer än vad jag har planerat från början. Det ska inte vara några problem att göra det jag måste. Men mer blir bara för mycket. Jag har nu i ca 1 månad gjort lika mycket som jag från början planerade att göra på 3 månader. Det är ju naturligtvis bra gjort, men det blir för mycket och den enkla förklaringen är att jag inte orkar köra så hårt som jag har gjort med framförallt sparandet av pengar. Jag måste "tagga" ner lite helt enkelt.  Dessutom kommer det en och annan lite större utgift framöver. Jag orkar bara inte att bara betala räkningar, köpa mat och spara.
 
Alla mina uträkningar och så är annars väldigt bra. Jag kommer att bli riktigt nöjd när detta är färdigt, men för min egen skull så ska jag nog bara låta detta ta exakt så lång tid som jag sa från början. Det är inte värt att göra mer än vad jag verkligen känner att jag behöver. Det blir bara jobbigt och när jag då får ett problem som jag måste lösa då blir det bara ändå jobbigare. Om jag däremot håller mig till att spara de pengar som jag måste spara då tror jag inte att det uppstår så mycket problem på vägen mot målet. "Taggar" jag ner och sparar bara det jag måste då mår jag nog förmodligen bättre och jag behöver dessutom inte bli sur för att jag inte lyckas spara det dubbla mot vad jag hade planerat från början.
 
Jag gör vad jag måste, men inte mer. Mer blir bara för mycket för mig. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE