Jag tänker på allt möjligt.

 Jag har haft en dag av arbete. Bara skönt att vara hemma nu. Jag tänker på allt möjligt.
 
Jag sparar pengar som jag sen ska förverkliga min dröm med. Jag håller mig till det jag har planerat. Jag gör varken mer eller mindre. Det känns bra och när jag tänker på det resultatet som jag sen kommer att nå när allt är klart så känns det helt fantastiskt. Det blir bara grymt bra!!! 
 
Jag "softar" runt ganska mycket. Jag känner mig väldigt avspänd och lugn. Det känns nästan som om jag inte kan göra mer för att bli ännu mer avspänd och ännu lugnare. Att vara fri från stress är viktigt för att jag ska må bra.  Att jag ska må bra är det viktigaste av allt för mig. Jag försöker hela tiden göra saker så att jag ska må bra. Jag tänker ofta på det. Jag tränar, sitter i massagestolen, tar ledigt flera dagar i veckan, försöker ha en god hälsa och förverkligar drömmar. (i alla fall har jag förverkligat en dröm för tre år sedan och jag är på gång att förevrkliga en till nu i år)
 
 
 Mitt liv är inte perfekt och jag är inte nöjd med allt. Men jag känner ofta att jag mår väldigt bra. Med tanke på vad vissa människor har sagt/säger om/till mig och gjort/gör mot mig (utan att gå in på detaljer) så är jag väldigt glad för att inget av allt egentligen får mig att må dåligt. Jag gör ju hela tiden saker för att jag ska må bra och jag mår bra för det mesta. 
 
 





Emma
02 February, kl. 23:08 | Blogg;

Hej Danne! Har du någonsin funderat på att bli brunett eller lite mörkare blond? Tror det skulle passa dig! Kram från Emma

Hannes Ryding
02 February, kl. 12:55 | Blogg;

Stilig karl!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE