Exakt på hundralappen och kanske en bonus.

Jag jobbar på att förverkliga min ekonomiska dröm. När det nu är i slutet på månaden så får man ju in nya pengar och då får jag göra ny budget. Jag grejar lite fram och tillbaka med nya "cash" och sen har jag tagit min dröm ett litet steg närmare slutmålet igen. 
 
Allt blir precis som jag har tänkt mig. Jag vet precis vad jag gör hela tiden och jag känner mig redan nu väldigt trygg med allt. Allt stämmer exakt på hundralappen. Det kommer att bli så sjukt bra när detta är färdigt! Allt går så klockrent hela tiden åt rätt håll och nu när det känns så bra då känns det ju såklart väldigt tryggt också. Det kan  vara så att jag blir färdig tidigare än vad jag har planerat.
 
Det är en person som har sagt till mig att han har en "grej på gång" till mig men vill inte säga exakt vad. Jag vet på ett ungefär vad det är och att det handlar om. Man kan väl säga att jag får en liten extra bonus på dom pengar som jag redan har eller tjänar typ. Men jag bryr mig inte just nu. Om det blir som jag tror när jag väl får min lilla sk bonus så tar det mig lite snabbare mot slutmålet än vad jag har planerat, men jag kommer fortfarande att ha månader kvar av lite sparande.  Jag tänker iallafall inte förvänta mig något utöver allt de jag har planerat sen tidigare. Man blir ju lätt besviken då om man förväntar sig mer än vad det i själva verket sen blir. Men visst känns det bra att inget i detta som jag nu jobbar på går fel och att jag nu också kanske får lite hjälp att nå mitt mål utan att jag egentligen behöver göra något själv. Bara ren BONUS och får jag det så är det ju bara att tacka och ta emot.
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det busskörning som gäller. Över 12 timmar på jobbet. Imorgon kör vi, men först ska jag sova.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE