Detta är klart inom mig.

 Det känns riktigt bra nu. Bara att njuta så länge det varar. Dom krav och den press jag har haft på mig själv har bara släppt och nu känner jag bara enorm glädje. Jag är så glad över att jag kan förverkliga min dröm utan att jag egentligen behöver bry mig mer. Det lilla jag nu känner att jag behöver spara varje månad kan jag ju se som att jag betalar en räkning. Jag betalar till mig själv och när jag har betalat klart då har jag den ekonomiska situtaion som jag så länge har drömt om.
 
Jag kommer nog att kunna ha det nästa lika bra som jag får det sen. Istället för att kämpa som en idiot med att spara pengar och bli klar några månader tidigare så "softar" jag in min dröm istället och låter det ta hela året. Jag kan nästan leva lika gott fram tills att jag är klar som jag defentivt kan göra när jag har förverkligat min dröm. Att det går att "softa" in en dröm är bara hur häftigt som helst och det känns riktigt bra. 
 
Jag går mest runt och myser nu. Jag lever också helt plötsligt mer i nuet. Jag är ju ganska nöjd med det mesta just nu i livet. Jag känner mig då automatiskt mer avspänd. Jag behöver inte greja och fixa hela tiden för något som kommer sen. Jag gör det jag har att göra nu och tänker inte så mycket på sånt jag har att göra sen. Det stora målet är att fixa ekonomin och den är inte klar än om man kollar mitt konto på banken. Men för mig rent "menatalt" så är det klart. Inom mig liksom. Jag kan ju redan nu leva gott och göra dom saker som jag sen kommer att göra när detta är klart. Det känns riktigt bra nu! Jag behöver inte göra så mycket mer för att fixa min dröm om att få den ekonomin som jag vill ha. Det löser sig bara jag låter tiden gå. Jag drömmer inte så mycket om någonting längre. Jag lever nu, mer än någonsin i min dröm. Fast ingenting är ju klart förrän det är klart,  men som situationen ser ut just nu så känns det såklart väldigt bra.
 
När jag vet att jag kan "softa" in min dröm, då är allt livet rätt skönt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE