5 bra saker just nu.

Ska snart sova. Man sitter lätt uppe till sent på natten när man bara är helt ledig i flera dagar. Jag har mest tagit det lugnt hela dagen. Jag har inte ens varit ute. Jag har bara softat i massagestolen, kollat ganska mycket på OS och sen har jag väl funderat lite på vad bra jag faktiskt har det. 
 
Det finns inget som bekymrar mig eller som går runt och oroar mig för. Jag känner ingen press på att jag utåt sett måste visa några resulatat av något slag.  Jag vet själv att jag både mår och har det bra. Mina ekonomiska kalkyler håller, och det är ju extra viktigt nu när min dröm för 2014 bara handlar om pengar och inget annat. Jag håller mig väldigt avspänd i alla situationer som jag hamnar i och jag tror inte att jag gnäller på småsaker. 
 
Nu när man är ledig och inte direkt gör något så blir det mycket tankar och funderingar. För för en gångs skull så funderar jag inte så mycket på sånt som är dåligt eller vad jag ska göra bättre. Jag funderar bara på allt som faktiskt just nu är väldigt bra.  
 
* Pengar drar jag in.
* Jag känner mig maximalt avspänd.
* Jag lägger ingen energi på sk skitsaker.
* Jag känner mig nöjd med det mesta i livet.
* Det finns fortfarande drömmar som jag kan förverkliga.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE