En ledig måndag.

Hej på er!

Jag sitter här och känner mig ganska mörbultad, trött och seg. Mycket jobb under hela förra veckan. Mycket träning för att vara mig har det ju också varit under flera veckor nu. Jag har ju också ändrat på en del vardagliga rutiner. De flesta till det bättre, kanske finns det något som är till det sämre. Det beror väl på hur man ser det.

Det funkar i alla fall bra med jobbet när jag nu bara kollar en dag i taget. Man blir verkligen mer lugn och avspänd. Man blir heller inte så stressad över att man har så jävla mycket jobb som väntar. Jag vet ju hela tiden att jag har mycket jobb och att jag jobbar helgen ibland, men mer än så behöver man ju inte bry sig. Bättre att ta en dag i taget.  Jag gör inte ett bättre jobb för att jag planerar långt fram i tiden.

 

 

 När det gäller träning så planerar jag egentligen ingenting. Jag har mina mål som jag vill uppnå. Jag vet att jag måste köra på för att klara dom, men jag funderar inte flera dagar innan på hur mycket jag tex ska träna denna veckan eller till helgen osv... Jag tar det mer som det kommer. För mig blir ändå aldrig träningen riktigt som jag har tänkt mig ändå.

Jag kan tänka att jag ska köra mycket enn viss dag eller under en helg, men sen gör man inte det. Jag kan tänka att jag ska vila en dag, fast ändå kanske jag kör 2 stenhårda pass den dagen som jag egentligen hade tänkt att vila på. Det blir liksom meningslöst för mig att innan hur mycket jag ska träna, vad jag ska träna och när jag ska träna. Jag vet i alla fall att jag kommer att köra på minst lika mycket som jag nu har gjort den senaste tiden. Det är bäst att jag inte funderar så mycket kring träningen. BÄTTRE ÄR DET ATT BARA KÖRA PÅ!

När det gäller vardagligt "trökgöra" så har jag kommit efter en del. Jag har ju jobbat och tränat mest. Man bryr sig inte så mycket om att vika ihop tvätten eller ta en runda med dammsugaren. Diska blir det ju inte så mycket för jag äter ju de mesta ute. Jag bryr mig inte så mycket om allt vardagligt fix just nu. Det kommer väl en dag då jag gör ett ryck liksom. 

Nu ska jag träna igen. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag har en del blogginlägg som är lite halvfärdiga. Jag skulle ju kunna sitta här ett tag och "pilla" fädigt dom inläggen så att nu får lite roligt läsning under dagen. 

Ha en trevlig dag!

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE