Både bra och dåligt.

 Jag har haft en ganska dålig dag, fast samtidigt har den varit bra. Hur kan det vara så? 
 
Jag har känt mig väldigt trött och sunkig hela denna måndag. Känt mig som ett lik och jag hatar den känslan. Jag har också slarvat som fan med maten. Jag har ätit onyttigt hela dagen och för stora portioner. Jag har skött mig ganska bra länge nu. Visst kan det bli någon måltid ibland där man äter för mycket, men inte under en hel dag, och inte varje måltid. 
 
 Ok, ganskabra har nog denna dagen varit om man bortser från degens måltider. Jag har ju varit helt ledig och jag har fått gjort mycket av vardagligt fix, städ och tvätt tex. Tränat har jag också gjort. I morse körde jag gym och ikväll har jag varit ute på en Powerwalk.
 
Jag tänkte att jag kör en pw medans jag väntar på att tvätten ska torka. Jag kan ju ändå inte gå och lägga mig förrän jag är klar i tvättstugan. Känner man sig dessutom lite trött och sunkig så vet jag ju nu att känslan av trötthet och sunk känns inte värre om man kör en runda pw. 
 
Jag körde ett bra varv. Jag var inte i närheten av något personligt rekord, men jag höll ett bra tempo ändå. Det tempo som jag för några veckor sedan fick slita mig till höll jag hur lätt som helst nu. 
 
 
Nu ska jag sova glömma denna lite jobbiga måndag, eller komma ihåg de som var bra med denna dagen. En bra träningsdag har det varit och det har varit skönt att vara ledig. i morgon ska jag upp klockan 05:00. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE