Nu har jag mycket att fundera kring.

Jag är tillbaka på hotellet igen. Jag har haft mitt möte med Mouna på SciLife Clinic. Jag har fått en och annan tankeställare och ögonöppnare. Det som känns väldigt skönt att nu veta det är att jag inte har någon ökad genetisk risk för att få cancer. Man hittade inga farliga bakterier som senare skulle kunna orsaka tex en aggresiv magcancer. Vissa typer av bakterier är ganska vanliga och bärs av många människor, men många sk farliga bakterier orsakar inte alltid allvarlig sjukdom (som tex cancer), fast jag kände bara att det var skönt att få reda på att jag inte hade tex den bakterien som kan orska aggresiv magcancer. De var överhuvudtaget mycket som hade med cancer att göra, men där jag inte befann mig i någon högriskgrupp. 
 
Det finns mycket jag skulle kunna skriva om när det gäller detta, fast jag känner just nu att jag måste tänka igenom väldigt mycket själv först. Mycket med mina provsvar såg bra ut. Jag låg i många fall väldigt lågt när man tänker på riskfaktorerna att drabbas av en allvarlig sjukdom, men vissa förändringar i livet måste jag ändå göra och SciLife kommer till viss del att hjälpa mig vidare med de saker jag har att ta tag i framöver. Det handlar väldigt mycket för min del om att ha kontroll på vissa värden i kroppen.   
 
Jag har en tjock bok med papper som bara handlar om mig och min hälsa. Där står hur hela Danne ser ut in och utvändigt just nu, och vad Danne behöver göra i framtiden för att få fortsäta vara så frisk som jag ändå är idag. Jag kommer nog att läsa min hälsoprofil några gånger. Jag lär tänka om och om igen på vad Mouna sa. Jag lär blogga mycket mer om detta, men jag måste smälta allt ett tag först.
 
 
 
 
 
 
 
 





Fredrik
09 September, kl. 21:00 | Blogg;

Hej Danne!
Kul att höra att undersökningen gick bra.
Har du några planer för stockholmsnatten?
Tänkte om du är sugen att mötas upp för en öl eller nåt när du ändå är här i Stockholm.
Vi är några som ska ut ikväll och hade såklart varit extra roligt om du vill hänga med.
Hade vart jätteroligt om du hörde av dig så slipper du sitta ensam på hotellet.

KristerH
09 September, kl. 08:52 | Blogg;

Hej, det är få arbetare som har råd att göra den här typen av undersökning, därför är det intressant att se vad man får för pengarna.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE