Lördag.

Skönt att vara ledig igen och en fin dag med mycket sol verkar det bli också. 
 
 
Jag har startade denna lördag med att "tagga" bort till gymmet. Idag gick det väldigt bra. Jag körde ganska länge och jag orkade så mycket som liksom kräver av mig själv. Ibland avbryter man ju och kör liksom inte färdigt. Man ger lätt upp, men så var det defentivt inte idag. Jag var  kvar extra länge istället och körde övningar som jag inte innan hade tänkt att jag skulle köra. Allt kändes ju väldigt bra, så jag körde på bara och då kändes det ännu bättre.  
 
Bra pass idag, och vad jag minns så körde jag  bra förra gången som jag tränade också. Kanske är inne i en bra period nu där formen känns bra. Skön feeling är det i alla fall.
 
Nu blir det lite slappa och bara känna att det är så jäkla skönt att vara ledig. Senare idag får det bli typ en powerwalk eller kanske bara en promenad
 
Ha en bara dag !
 





katten
09 September, kl. 00:35 | Blogg;

skippa frivikterna, dom gör på sin höjd att du får lite större armar men du förbränner inga kalorier och får ingen bättre kondis. Kör på roddmaskin, löpband, och spinning istället. Du borde testa en träningsform som heter crossfit, helt sinnessjukt bra träning som ger snabba resultat. DÖDSJOBBIGT dock. Annars kanske det här med olika sorters pass på gymmet vore något för dig? Blir vad man gör det till och en fantastiskt rolig och social träningsform. Lite nervöst i början men sen känner man sig som en kung.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE